Forums

We want to share an important update with our Betfair Community users.

Over the coming months, the Betfair Community platform will be winding down. The final active day for the platform will be December 21st. From December 22nd, users will no longer be able to access the platform.

Your discussions, insights, engagement, and, most importantly, feedback have helped shape the platform and guided innovation. Your feedback continues to be important to us, and we will continue to listen via our dedicated feedback channels, as well as through product testing and innovations.

To share your feedback and experience, visit: https://support.betfair.com/app/home

General Betting

Welcome to Live View – Take the tour to learn more
Start Tour
There is currently 1 person viewing this thread.
Tony V
09 Feb 11 20:23
Joined:
Date Joined: 08 Jun 07
| Topic/replies: 15 | Blogger: Tony V's blog
i took a price on the winner in the 7.40 @ kemp this afternoon.
16/1 shot was w/d before the off, no rule 4
however  according to the live help
5% rule 4 was applied to my bet because when i took the price this afternoon
the horse that was w/drawn was 11/1 at the time.
is this right?
Show More
Loading...
Report turtleshead • February 9, 2011 10:09 PM GMT
Sounds odd to me. I thought it was the price of the horse at the time it was withdrawn that determined it.
Report newlawncailin • February 9, 2011 10:28 PM GMT
They determine rule 4 at time bet was placed. Other firms at time of withdrawal.
Post Your Reply
<CTRL+Enter> to submit
Please login to post a reply.

Wonder

Instance ID: 13539
www.betfair.com