By:
Completely agree.
|
By:
o.k my friend, but it's for greeks only...
|
By:
ôåííéò off.
|
By:
a fair offer imo
|
By:
καλhspera φιλε.ειμαι και εγω στην bet fair ta teleytaia 5 xronia.ασχολουμε 24 ωρεσ την ημερα.δεν καταλαβα τι ακριβως ψαχνεις..καποιον που να σου λεει τι να παιζεις?
|
By:
Isn't there a word for 'bet fair' in Ruski ?
|
By:
λοιπον με ενδιαφερει η προταση σου.το μαιλ ειναι tsiounis2009@yahoo.gr an theleis epoikinonoyme me to mail
|
By:
chicken
|
By:
Καλησπέρα Αποστόλη.
Είμαι ο Σπύρος Δεν ψάχνω κάποιον που να μου λέει τι να παίζω. Θέλω κάποιον που να ανταλλάζουμε απόψεις, σε καθημερινή ενασχόληση, με σκοπό το καθημερινό κέρδος, σε στοιχηματισμό (ζωντανό) μικρής απόδοσης σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού, έτσι ώστε να φτάνουμε σε ένα σκοπό καθημερινό , ας πούμε το 50% του κεφαλαίου, για καθημερινό εισόδημα. Ψαχνω λοιπόν για συνεργάτη "φρένο" όπου ο ένας μπορεί να φρενάρει τον άλλο. όπως μάλλον ξέρεις, είναι εύκολο να κερδίσεις σε μερικά παιχνίδια το 1,05 σε κάποιο χρονικό σημείο, και να να βγάλεις μέσα από 10 παιχνίδια το συνολικό 1,50. Το δύσκολο όμως είναι να σταματήσεις εκεί. Και ακόμα πιο δύσκολο είναι να φρενάρεις τον εαυτό σου από το να ποντάρει βιαστικά και επικίνδυνα.Να έχεις ας πούμε τον σκοπό να πιάσεις 100 και να σταματας εκεί, στοιχηματίζοντας με κανόνες, σε παιχνίδια όπου θα κυνηγας το 1,05 εως το 1,10 ΑΥΣΤΗΡΑ και μονο σε κάποια χρονικη στιγμη του παιχνιδιού.Αλλα θέλει επιμονη και επιμονη. Εγω δυστυχώς είμαι ασυγκράτητος... |
By:
σορυ για το αποστολης, δεν το διαβασα καλά και σε μπέρδεψα με άλλον
|
By:
κούπα
|
By:
κύπελλο
|
By:
οκ θα σου στείλω μαιλ...
|
By:
καταλαβα σπυρο.εχουμε το ιδιο προβλημα.σπανια πιαζω τετοιες αποδοσεισ.παροτι ειμαι ολοι την ημερα στο σαιτ παντα πουλαω κατω απο 1.05 ειδικα στο τενις....
|
By:
ë
|
By:
REPORTED
|
By:
REPORTED
|
By:
REPORTED
|
By:
REPORTED
|
By:
REPORTED
|
By:
signalé
|
By:
spyro bale 100 sto pakistan gia 225 sto 1.04 axasto kriket pezeis?
|
By:
mater tua mala put a est?
|
By:
pos boroume na dulepsoume kai oi 2 meso tou idiou logariasmou apo diaforetikes topothesies? merikes fores den exeis tin efxeria ke ton xrono na sizitiseis ta zwntana pexnidia mias ke exeis klasmata defteroleptou na valeis to stoixima?
|
By:
wtf is this????
|
By:
it's all greek to me
|
By:
αναφέρθηκαν
|
By:
?
|
By:
Yakshamash !
|
By:
Baxter, you know I don't speak Spanish
|
By:
chicken.
|
By:
Kali tixi phile....
|
By:
on line με MSN είναι απλό..
φίλε ARROSTOS e-mail που μου έδωσες είναι λάθος |
By:
tsiounis2009@yahoo.gr αυτο ειναι
|
By:
τσεκαρισέ το, γιατί σου έστειλα χθες, αλλα μου επεστράφη σήμερα σαν μη παραδοτέο.Αν έχεις καιρό να το χρησιμοποιήσεις μπορεί να διαγράφθηκε..
|
By:
chicken
|
By:
DAVAI.
anyway its strange that bf rules dont accept any other language than english on forum, but monkey staff seems cant read russian.... |
By:
αυτό έχει συμβεί ποτέ πριν;
|
By:
its greek and here is the translation...strange...
I am looking for playmate, an experienced professional, or about 8 hours work, for daily gain through betfair. That is, with a chapter 100 each, with continuous monitoring of the games, aiming for an almost certain profit from each game of 0.5% with apotero to create (on top) daily gain of about 100 . That chapter 200 in total daily yield 1,5% = 100 , divided by 2 = 50 each .. and see. I have more experience of 5 years in sports betfair tennis and football, with long hours of daily work. The daily profit will be taking every day. |